Voor fotografen

cursussen en andere zaken om je business meer leven in te blazen

Als ondernemer is het belangrijk om te blijven investeren in jezelf. Ook ik heb momenteel heel wat cursussen liggen en workshops doorlopen om bij te leren om zo mijn klanten de beste service te kunnen geven.
Ik deel via deze weg heel graag enkele cursussen/boeken/workshops die de investering waard zijn. Sommige hebben een focus op louter fotografie, maar ook algemenere aspecten zoals presets en social media komen in enkele cursussen aan bod, wat voor iedere ondernemer een hulpmiddel kan zijn.


Enlighten the Workflow van Leentje Loves Light

In deze cursus geeft Leentje je inzicht in haar fotografie-workflow, beginnende van de klantencommunicatie tot de uiteindelijke aflevering van je beelden. In een 10-tal modules wordt je meegenomen in de wondere wereld van back-up, albums tot zelfs PicTime. Je volgt het op je eigen tempo en er zijn ook leuke bonussen opgenomen. Een echte aanrader voor als je even vast zit en structuur wil inbouwen in je eigen workflow.

Meer informatie kan je terug vinden via de onderstaande knop.


The Bigger Picture van Leentje Loves Light en Boostways Coaching

Leentje en Hannelore hebben de handen in elkaar geslagen en speciaal voor fotografen een cursus uitgewerkt die meer inzichten geeft in content, social, funnels, enz. Leentje als expert in fotografie en Hannelore met al haar kennis en ervaring in running a business, een perfecte combo voor een uitstekende cursus!

Het is een cursus die je hele business en marketing strategie onder de loep neemt en ervoor zorgt dat je op een gezonde duurzame manier gaat groeien. Met veel video's, screen shares en tutorials leer je om jezelf goed op de markt te zetten en je business winstgevender te maken. Dat wil toch iedereen, niet?


Meer informatie kan je terug vinden via de onderstaande knop.

Als je via onderstaande knop de cursus zou aankopen en daarbij de code BIGGER&BETTER ingeeft, dan heb je ook nog eens recht op een mooie korting, als dat niet fijn is :)


The Legal Picture van Leentje Loves Light en Law 4 You

Leentje en Margaux hebben hun krachten gebundeld en geven samen alle tools in handen om jouw fotografie zaak ‘legally proof’ te maken. Leentje als expert in fotografie en Margaux met al haar know-how als juridisch adviseur, een perfecte combo voor een uitstekende cursus met de nodige video's waarin alle noodzakelijke informatie vervat zit. Verder kan je kiezen uit verschillende opties om ook meteen je algemene voorwaarden en privacy policy in orde te zetten.


Meer informatie kan je terug vinden via de onderstaande knop.


The Instagram Academy van Nies Cools

Een online cursus waarin je leert om je Instagramfeed naar the next level te tillen. Je krijgt toegang tot een mooi uitgewerkt stappenplan waarmee je op een authentieke manier volgers kan omzetten in klanten die je meer omzet zullen opleveren. En dat terwijl je er oprecht plezier aan beleeft! Via de TIA-tribe kom je in contact met een groot aantal andere ondernemers en worden er workshops met experten georganiseerd.

Meer informatie kan je terug vinden via de onderstaande knop.


The Fearless Freedom Fighters van Nies Cools

Willen we niet allemaal een beetje meer tijd en vrijheid in ons leven? Mindset speelt hier in de eerste plaats een zeer belangrijke rol, de manier waarop je dingen bekijkt en reageert op situaties die zich voordoen in je leven. Hierover heeft Nies een mooi traject gemaakt, ééntje waarin je meer leert over vrij voelen, vrij denken en vrij zijn.

Meer informatie kan je terug vinden via de onderstaande knop.


Presets door ByNouchka

Foto's met onze smartphone nemen we dag in dag uit. Om je foto's wat extra flair te geven kan je gebruik maken van Lightroom (gratis app voor smartphone) en presets om snel wat bewerkingen uit te voeren. Hou je van frisse foto's en wil je kleuren meer in de verf zetten? Dan heeft Nouchka een aantal mooie pakketten van presets voor je die je foto's nieuw leven inblazen.

Meer informatie kan je terug vinden via de onderstaande knop.


Follow me on Instagram