Branding business shoot


Heb je content nodig om je business wat meer in de kijker te zetten? Wat je ook verkoopt en of je nu schoonheidsspecialiste, grafisch ontwerper of barista bent, ik help je graag bij het verder uitwerken van je branding beelden!


Er zijn enkele redenen om professionele foto's te laten nemen:

  • Je ideale klant aantrekken zal vlotter verlopen
  • Je zaak zal een stuk sneller vooruit geholpen worden door jezelf of jouw product/dienst professioneel in beeld te brengen
  • Je kan de beelden gebruiken voor website, sociale media, blogs, podcasts, enz.

Branding

* Kennismaking van 30 minuten ter voorbereiding van de branding shoot
* 1u tot 1,5u fotoshoot
* 3 outfitwissels mogelijk
* 20 digitale beelden inbegrepen, zelf te kiezen uit online galerij
* Mogelijkheid om extra beelden aan te kopen

€375 excl. BTW

Bovenstaande prijzen zijn exclusief verplaatsingskosten indien > 20km van Ninove (€0,50 per afgelegde kilometer).

FAQ

Help! Ik heb nog nooit een shoot gedaan. Wat nu?

Wat mag ik doen met de foto's?

Ik heb geen vaste werkplek. Heb jij een studio?

Waarom krijg ik 20 beelden?

FAQ

Help! Ik heb nog nooit een shoot gedaan. Wat nu?

Vooral geen paniek! Ik ben er om je te helpen en te begeleiden. Vertrouw er maar op dat ik er voor zorg dat je jezelf op de beste manier kan tonen aan je ideale klant.

Wat mag ik doen met de foto's?

De foto's zijn je eigen uithangbord dus die mag je vrij gebruiken op je website, social media en commerciële doeleinden. Indien je jouw foto's zou gebruiken voor een boek, een billboard of gedrukte reclame betaal je ook SOFAM tarieven (SOFAM is vergelijkbaar met SABAM en zorgt voor tarieven van auteursrechten).

Enkele belangrijke voorwaarden:
- Vermelding van de fotograaf (in dit geval @joliendevolderphotography via een tag of een naamsvermelding). Wil je dat liever niet, dan kan dat door de beelden vrij te kopen via de gangbare SOFAM tarieven.
- Je mag geen filters of eigen bewerkingen toevoegen aan de beelden. Deze zijn met zorg bewerkt en net voor deze stijl koos je voor mij als fotograaf. 

Ik heb geen vaste werkplek. Heb jij een studio?

Een studio heb ik niet, maar als jij geen lichtrijke ruimte ter beschikking hebt, kan ik wel enkele locaties voorstellen. Een branding shoot voor kan zowel indoor als outdoor. Bij een outdoor locatie moeten we iets meer rekening houden met het weer, maar ook daar zijn we flexibel in en zoeken we steeds een gepaste oplossing voor iedereen.

Waarom krijg ik 20 beelden?

Met 20 beelden kan je al ontzettend veel doen. Indien je bv. 2 keer per week post, dan heb je 10 weken content beschikbaar! Aangezien seizoenen wisselen en jij als ondernemer ook blijft evolueren is het zeker geen overbodige luxe om een branding shoot te laten uitvoeren om de 3 à 4 maanden. Je kan ook steeds extra beelden aankopen in de webshop aangezien ik graag veel beelden aanlever. Jij kiest zelf jouw
selectie van 20 of meer beelden.