FAQ

Welke stijl heb je?

Ik hou van spontaniteit en emotie in de foto's die ik maak en dit kan het beste wanneer mensen zichzelf kunnen zijn. Vandaar dat ik vaker afstand doe van geposeerde foto's. Ik ben voornamelijk fan van shoots buiten omwille van de bewegingsvrijheid en de natuurlijke spontane momenten (lachen, spelen, knuffelen, dansen, lopen, enz.).

Hoe boek ik een sessie?

Je kan eenvoudig onder 'contact' een formulier invullen. Hierin kan je alle informatie opnemen die ik nodig heb om je gemakkelijk van antwoord te dienen.

Welke kleding voorzie ik voor de shoot?

Probeer jullie kleding op elkaar af te stemmen wat kleren en stijl betreft. In de zomer zijn losse jurken of rokken leuk voor vrouwen/meisjes (zorgt voor mooie beweging tijdens de shoot). Ik ben zelf fan van de typische aardetinten (taupe, beige, ivoor, bruintinten), maar de keuze blijft nog steeds bij jullie zelf. Zorg alvast dat hetgene dat je aan hebt comfortabel zit.

Mag ik persoonlijke spulletjes op de foto zetten?

Als het gaat om Newborn, Sitter en 1st Birthday heb ik verschillende dekentjes, kleertjes en feestartikelen beschikbaar. Het is zeker toegelaten om eigen accessoires mee op de foto's te zetten (dan denk ik aan de naam, kousjes, knuffels, enz.)

Wat als het slecht weer is?

Bij bewolkt weer kan de shoot gewoon doorgaan, dit filtert het licht waardoor het niet slecht is voor de belichting van de foto's. Als het regent, sneeuwt of hagelt laat ik zo snel mogelijk iets weten om de shoot te verzetten. Ik werk liever op locatie buiten, waardoor ik minder snel overschakel naar een studioshoot bij slecht weer.

Wanneer zijn de foto's beschikbaar?

Ik streef er zelf naar om de foto's binnen 3 weken op te leveren. De foto's zullen beschikbaar zijn in een online galerij.

Ik wil graag zelf afdrukken laten maken van mijn foto’s. Kan dat?

Naargelang de fotoshoot die je kiest, ontvang je een bepaald aantal foto’s volledig afgewerkt in hoge resolutie die je dan kan gebruiken om te laten afdrukken. Je kan daarnaast via de online galerij prints aankopen van de foto's die je graag hebt.

Werk je ook in het weekend?

Ja, aangezien ik fotograaf in bijberoep ben, gaan de meeste van mijn fotosessies in het weekend door. Ook is er de mogelijkheid om op een avond in de week een fotosessie in te plannen, zeker als er een prachtige avondzon voorspeld wordt.