Kinderen - Gezin - Familie

Wat is er mooier dan een prachtig gezin en een zalig familiemoment!


Een beetje stoeien met je broers en zussen of lekker gek doen met opa, het kam allemaal tijdens een spontane familiereportage. Tijdens een familiesessie worden naast groepsfoto's ook individuele beelden gemaakt. Daarnaast is er ook ruimte voor spontaniteit en emotie, want ik ben geen fan van te veel geposeerde foto's (in de lens kijken is dus geen vereiste bij mij). Ik zal er alles aan doen om jullie het meest naturel te laten overkomen. Ik geef hierbij ook liever de voorkeur aan foto's op een buitenlocatie, omwille van de bewegingsruimte die zowel kinderen als volwassenen dan hebben, wat terug een voordeel is voor de beleving en de emotie in de foto.

Kinderen zorgen steeds voor dat tikkeltje meer spontaniteit tijdens de fotosessies (dat heb ik toch al gemerkt in het verleden). Ze doorlopen op korte tijd zo veel verschillende fases in hun leven, waarbij elke periode een bepaalde herinnering met zich meebrengt, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor iedereen die bij de ontwikkeling betrokken is. Een 1ste verjaardag, een communie, enz. momenten om te koesteren en voor altijd vast te leggen.

In het eerste levensjaar veranderen baby's heel snel en je vergeet heel snel hoe je kindje er enkele maanden voorheen precies uitzag. Na de magische newborn-periode breekt er al snel een nieuwe aan, de 'sitter'-fase waarin je kindje actiever wordt en je met kleine dingen aan het lachen brengt. Er is in deze fase van de ontwikkeling van het kind nog geen sprake van eerste stapjes, maar je kind kan wel al zelfstandig rechtop zitten. Ook tijdens deze sessie is spontaniteit een vast gegeven. Ook een eerste verjaardag mag je niet zomaar voorbij laten gaan, met of zonder donuts tijdens een fotoshoot.

"Family is one of nature's masterpieces"

—George Santayana

LIEVE WOORDEN VAN JOLIEN

"Bedankt voor de prachtige foto's! En voor de rust die je gaf tijdens de shoot."

Lieve woorden van Demi

"We zijn super blij met de fotos! Hadden we niet verwacht na Lars zijn moeilijke dag! We kunnen maar niet kiezen dus gaan ze allemaal nemen! Bedankt!!!"


Welke opties kan je boeken?

MINI SESSIE

Op regelmatige basis zullen er fotosessies van 30 minuten georganiseerd worden voor portretten, gezinnen (maximum 4 personen) en koppels

Hou de website, facebook en instagram regelmatig in het oog

afhankelijk van de minisessie

MAGICAL MEMORIES

Fotosessie van +/- 1 uur
Op locatie
15 digitale beelden inbegrepen
Online galerij
Mini-album
Maximum 8 personen (volwassenen en kinderen).

Vanaf 9 personen wordt €30 per persoon aangerekend (met extra beelden). Meer informatie hieromtrent mogelijk

€285 INCL. BTW

Wat is inbegrepen in de voorgestelde basisprijs per fotoshoot:

• Fotoshoot

• Selectie en nabewerking (ongeveer 2 tot 4 uur, afhankelijk van het aantal foto's die genomen zijn)

• Online galerij waarin alle geselecteerde beelden opgenomen worden en die voor een langere periode voor jullie beschikbaar blijft

• Een aantal foto's dat jullie kunnen downloaden (aantal hierboven vermeld)

• Verplaatsingen inbegrepen binnen een straal van 20km van Ninove - extra kilometers aan bijkomende vergoeding (0,50 euro/per km)

• Mijn enthousiasme :)


Bijkomende opties mogelijk:

• Het is mogelijk om extra beelden aan te kopen (bovenop de aantallen die al inbegrepen zijn bij de fotosessie) 

Voor €169: 20 extra beelden en voucher van €50 te besteden in de shop

Voor €279: alle beelden en voucher van €100 te besteden in de shop

• Via de online galerij kan je allerlei fotoproducten aankopen zoals prints, albums, uitvergrotingen, enz.

• Per extra uur fotosessie: €75 incl. BTW


FAQ

Is een fotosessie bij ons thuis mogelijk?

Krijg ik ook onbewerkte foto’s?

Kan ik ook prints of foto-albums aankopen?

Moet ik zelf de taart meebrengen?

Na de taart is mijn kind wellicht vuil, moet ik hem/haar dan ook zo meenemen naar huis?

Ik ben bang dat hij/zij geen interesse zal tonen in de taart, wat dan?

FAQ

Is een fotosessie bij ons thuis mogelijk?

Ja zeker! Een fotosessie in de aangename sfeer van jullie eigen woning zorgt voor spontanere foto's, zeker wanneer mensen het niet gewoon zijn om model te gaan staan. Jullie hoeven zich niet te verplaatsen en voelen zich meer ontspannen. Ik heb verschillende accessoires die ik kan meebrengen indien gewenst, maar het mooiste is nog altijd zo naturel mogelijk.

Krijg ik ook onbewerkte foto’s?

Neen, ik maak meerdere foto’s tijdens de fotosessies om er vervolgens de beste uit te kiezen. Deze worden bewerkt en in een online galerij geplaatst. Deze galerij wordt met een paswoord beveiligd en zal dus enkel voor jullie zichtbaar zijn.

Kan ik ook prints of foto-albums aankopen?

Dat is zeker mogelijk via de online galerij. Het materiaal wordt bij een professionele drukkerij besteld. Ik werk niet met een commercieel lab waar kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit.

Moet ik zelf de taart meebrengen?

Voor een extra bedrag van €25 voorzien ik een taart die jullie kunnen laten personaliseren, maar het is zeker toegestaan om zelf een taart mee te brengen

Na de taart is mijn kind wellicht vuil, moet ik hem/haar dan ook zo meenemen naar huis?

Na de foto’s van de cakesmash wordt hij/zij in een ijzeren badkuip gewassen. Indien nodig kunnen jullie eventuele verzorgingsproducten meebrengen (handdoeken heb ik ter beschikking). Zorg er ook voor dat je zelf niet je mooiste kleren aan hebt, want je bent gegarandeerd mee besmeurd.

Ik ben bang dat hij/zij geen interesse zal tonen in de taart, wat dan?

Sommigen vinden het slaan erg leuk, maar er zijn ook kinderen die erg bedenkelijk kijken bij het voorschotelen van de taart. In de meeste gevallen moeten er wat geholpen worden met ‘smeren’ en koekjes zodat het een echte cake smash wordt!